Behandelingen

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende behandelingen.

nagelregulatie techniek

De nagelregulatie techniek is een uitstekende techniek om nagelproblemen zoals ingroeiende nagels en vormveranderingen van de nagel te behandelen.

Bij ingroeiende nagels drukt of groeit de teennagel in de nagelwal. Dit is veelal pijnlijk en de kans op ontsteking is groot. Mensen met diabetes of reuma dienen extra alert te zijn! Deze techniek voorziet in het corrigeren van de ronding van de nagel door beugeltjes of spanstrookjes op de nagel te bevestigen. De nagel wordt hierdoor uit de nagelwal getild waardoor direct verlichting ontstaat. Na de behandeling is controle na een à twee weken noodzakelijk.

nagelbeugel techniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren. Deze vorm van correctie is geheel pijnloos. De beugel is met kunsthars vastgezet, kan er niet af vallen, en groeit dan met de nagel mee. Na verloop van tijd valt deze er dan vanzelf af. Dit proces duurt wel een tijdje, en wordt tussentijds goed in de gaten gehouden door de voetverzorger/pedicure. Ook kan de beugel na verloop van tijd verwijderd worden om hem weer verderop op de nagel te plaatsen zodat de nagel nog verder gecorrigeerd kan worden.

© Copyright - Medisch Pedicure Conny Buis - Make-ID Creatiestudio