Over mij

Na het behalen van mijn pedicure diploma ben ik in 1997 begonnen op een klein slaapkamertje. Nu, vele jaren praktijkervaring verder en na het behalen van diverse aantekeningen zoals voor diabetische- voet en voor reumatische- voet en onlangs volledig gediplomeerd medisch pedicure, heb ik inmiddels de beschikking over een eigen prachtige salon waar ik erg trots op ben.

Ik mag dan ook wel zeggen dat ik een klantenkring heb die over het algemeen heel trouw is. Voor mij is dat een teken dat men tevreden is met de door mij verrichtte werkzaamheden. Voor mijzelf leg ik de lat hoog, ik ben erg precies en ben pas tevreden als de klant dat ook is. Als pedicure ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet, Procert.

Nieuwe certificaten

Begin november heb ik een supergave cursus gevolgd, de Arkada techniek. Deze behandeling ga ik toepassen in mijn praktijk en is uitermate geschikt voor ingegroeide en ontstoken teennagels. Een groot voordeel van deze behandeling is dat de ontsteking wegtrekt en de teen direct pijnvrij is.

© Copyright - Medisch Pedicure Conny Buis - Make-ID Creatiestudio